• Izgradnja bašti i nadstrešnica

  • Izgradnja bašti i nadstrešnica

  • Izgradnja bašti i nadstrešnica

  • Izgradnja bašti i nadstrešnica

  • Izgradnja bašti i nadstrešnica

Izgradnja bašti i nadstrešnica

Ljetna bašta u Vašem vrtu ili ugostiteljskom objektu je prirodno okruženje u kome se vi i vaši gosti najprijatnije osjećate. „Demetra“ izrađuje ljetne bašte po Vašem ukusu korištenjem materijala iz porodice polikarbonata, koji Vam omogućuju uživanje na zdravom svjetlu, zahvaljujući svojoj sposobnosti selektivnog propuštanja sunčeve topline. Na taj način možete da boravite u “svjetlosnom hladu”, zaštićeni od previsokih temperatura, a još uvijek napolju.

Polikarbonati i njihova sposobnost da se lako savijaju u dopadljive lučne oblike, čine estetsku cjelinu sa zelenilom, dajući Vašoj bašti rafiniran izgled, koji neće proći nezapaženo. Takođe, ovakve bašte se postavljanjem aluminijskih profila i bočnih strana od polikarbonatnih ploča ili staklenih sistema, prilično jednostavno zatvaraju, dajući tako mogućnost uživanja u zelenilu i prijatnom okruženju i u dijelu godine kada vremenske prilike nisu naklonjene ukrasnom zelenilu.

Ljetne bašte, razne sjenice i brojne modele nadstrešnica za predulaze proizvodimo na način da se savršeno stapaju sa izgledom fasade, vrata, uopšte izgleda objekta na kojem se nalaze. Imamo ogromno iskustvo u proizvodnji ovih elemenata, tako da svakom klijentu možemo da ponudimo neki od modela iz našeg bogatog asortimana, ili da isti izradmo u saradnji i po željama arhitekata koje kupac angažuje na poslu.

Radno vrijeme