• Stakleni balkoni

  • Stakleni balkoni

  • Stakleni balkoni

  • Stakleni balkoni

  • Stakleni balkoni

Stakleni balkoni

Naš sistem zastakljivanja balkona podrazumjeva sinergiju kvalitetnih sistemskih profila, ojačanog, kaljenog stakla debljine minimalno 10mm, te potpune predanosti naših ljudi kada je u pitanju preciznost i posvećenost detaljima prilikom proizvodnje sistema ili mjera kod klijenta.

 

Rezultat su segmentirane staklene stijenke koje Vašem balkonu, vrtu ili ljetnoj bašti potpuno mjenjaju izgled i prirodu. Ovi prostori postaju svijetli i prozračni, te dobijalju mogućnost aktivnog korištenja tokom čitave godine. Osim što je istinski lijepo i praktično, ovo rješenje tokom zimskih mjeseci štiti Vaš prostor od uticaja padavina, vjetra ili buke. Dolaskom toplijih dana ovaj prostor možete za desetak sekundi da pretvorite u potpuno otvorenu površinu i tu dočekate goste.

 

Možete da otvorite samo jedno polje sistema, ili da sklopite čitav balkon, te tako regulišete zračnost prostora i njegovu temperaturu.

 

Sam sistem je izuzetno bezbjedan u smislu neovlaštenog otvaranja spolja. Da bi se ušlo moraju se razbiti stakla, što sistem čini pogodnim za korištenje u ugostiteljskim objektima i javnim prostorima. U kombinaciji sa našim programom polikarbonatnih nadstrešnica u mogućnosti smo da u potpunosti završimo sve potrebne radove na postavljanju bašti ugostiteljskih lokala, do pune funkcionalnosti.

 

Za naše sisteme nudimo i kompletan program modularnih roletni rađenih po mjeri svakog od polja. Roletne se mogu podizati i spuštati iz oba pravca prostiranja (standardno- od vrha ka dnu, ali i od dna prema vrhu, ili od sredine prema kraju polja). Kontaktirajte nas za više informacija i specijalne ponude.

Radno vrijeme