• Izgradnja montažnih hala

  • Izgradnja montažnih hala

  • Izgradnja montažnih hala

  • Izgradnja montažnih hala

  • Izgradnja montažnih hala

Izgradnja montažnih hala

Jedna od osnovnih djelatnosti našeg preduzeća je izgradnja montažnih skladišnih objekata ili montažnih hala. Nakon postavljanja čelične konstrukcije radi se oblaganje budućeg objekata našim panelima od 50-140mm. Dobijeni objekat je čvrst, estetski dopadljiv, izuzetno topao, i kao takav spreman za višedecenijsku upotrebu. Dobijene termičke vrijednosti su daleko ispred ekvivalentnih betonskih objekata tako da je ušteda na grijanju prostora odmah vidljiva. Smanjenje troškova grijanja od 40% na objektu površine, na primjer 800 mje ekonomski i te kako važna stavka za razmatranje kod gradnje novog skladišnog ili proizvodnog prostora.

U naše hale ugrađujemo polikarbonatne, visoko bezbjednosne svjetlosne otvore ili nasavremenije svjetlosne kupole iz naše ponude. Izvodimo sva projektna rješenja vrata, uključujući varijante gdje je potrebna klizna stranica kompletnog objekta (avio hangari, servisi za velike mašine, i slično). Izvodimo i izgradnju raznih vrsta sušara, implementacijom drugačijih obložnih i krovnih panela.

Postoje brojne prednosti montažnih hala, u odnosu na klasične, zidane objekte. Neke od njih su: niža cijena većine elemenata, bolja termička izolacija, moderan i dopadljiv izgled, nema potrebe za stalnim održavanjem fasade, te mogućnost demontaže objekta i premještanje objekta na drugu lokaciju, a u slučaju promjene imovinskih odnosa ili promjene klime na tržištu. Dovoljno je reći da su se investitori u Zapadnoj Evropi (naročito Italiji) gotovo 80% preorijentisali na izgradnju montažnih objekata ovog tipa.

Radno vrijeme