• O nama

  • O nama

  • O nama

  • O nama

  • O nama

O nama

Preduzeće “Demetra” D.O.O Čelinac je porodično preduzeće osnovano 28.07.1999. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Firmu su pokrenuli gospodin Mićo Dimitrić i njegov sin Davor, koji su tada i bili jedini zaposleni. Počeci su bili veoma teški i skromni. Preduzeće se bavilo samo trgovinom građevinskim materijalom, poslovalo se u improvizovanim kancelarijama, dok je skladišni prostor iznajmljivan na više lokacija. 

Danas “Demetra” posjeduje najsavremeniju skladišnu i administrativnu infrastrukturu. Imamo iskusnu građevinsku operativu, i sarađujemo sa vrhunskim limarima, bravarima, građevinskim tehničarima, mahom ljudima sa preko 20 godina radnog iskustva u svojoj struci. Trudimo se da u svakom trenutku imamo na stanju 10 000 mraznih krovopokrivačkih i obložnih materijala. Ali ako kupac želi nešto što trenutno nemamo na stanju, u najkraćem vremenskom roku možemo to da nabavimo, zbog toga što imamo inzvanrednu poslovnu saradnju sa našim dobavljačima iz inostranstva. Godinama radimo sa istim kućama, koje garantuju kvalitet i stabilne rokove isporuke, kako svojom infrastukturom i stotinama zaposlenih ljudi u njihovim fabrikama širom Evrope, tako i politikom prioriteta isporuka kod uvažavanja stalnih klijenata, kakva je i “Demetra” Čelinac. Iz istih razloga i dobijamo prvoklasnu robu. Insistiramo na testiranim proizvodima, sa odgovarajućim EU tehničkim certifikatima. Uopšte, kontrola kvaliteta zauzima značajno mjesto u poslovnoj politici našeg preduzeća.

Tim principima kvaliteta imamo da zahvalimo za naše vjerne kupce koji godinama sarađuju sa nama, prepoznajući nas među mnogim drugima. Ovi principi su se održali uspješno, kao i naša firma, iako smo svjedoci vremena gdje izvođači radova kao jedini uslov postavljaju cijenu materijala, dok krajnji korisnik o tome obično ne zna ništa. Mi nikada nismo podilazili takvim kupcima ili takvom načinu razmišljanja. ”Demetra” radi i gradi da bi trajalo, na šta smo, iskreno, ponosni. 

Posjetite nas u našim kancelarijama u Čelincu, ako želite da pokrijete svoj objekat, izgradite novi, ili zatvorite terasu. Naša ekipa koja vodi prodaju će učiniti sve da Vam pomogne da dođete do rješenja koje ste zamislili. Posjetite nas i u slučaju da trenutno nemate nikakav konkretan plan ili dovoljno sredstava. Biće nam drago da popijemo kafu i da Vas u prijateljskoj atmosferi posavjetujemo oko najboljeg rješenja, bez ikakvih obaveza, naravno. Budućnost je pred nama, uslovi za Vaše planove mogu čekati tu iza ugla, pa da nam dođete opet sutra, ili za mjesec dana ili za godinu. ”Demetra” ne ide nikuda. Ostajemo ovdje sa Vama.

Savremena riješenja

Nudimo savremena riješenja za vaše potrebe.

NAJBOLJE CIJENE

Pružamo najbolji omjer cijene i kvaliteta

KONTROLA KVALITETA

Kontrola kvaliteta je jedan od osnovnih principa našeg poslovanja

Radno vrijeme