• Krovni paneli

  • Krovni paneli

  • Krovni paneli

  • Krovni paneli

  • Krovni paneli

Krovni paneli

Krovni paneli su najkompletnije rješenje u krovopokrivanju danas. Omogućuju davanje ogromnih garantnih rokova na kvalitet i trajnost zbog svoje robusne i jednostavne koncepcije, ali i više od toga omogućuju brzine obavljanja poslova pokrivanja kakve su bile nezamislive prije nastanka ovih materijala. Objekat veličine porodične kuće moguće je kvalitetno pokriti za jedno skraćeno poslijepodne, a veliki industrijski objekti se pokrivaju u samo nekoliko dana. Ovo postižemo zbog toga što smo u mogućnosti da po postignutom dogovoru naručimo panele isječene na tačne dimenzije krova objekta direktno kod proizvođača, tako da po otpočinjanju radova kupac ima table materijala ukrojene u centimetar prema dimenzijama njegovog krova. 

Na ovaj način kupac ne gubi novac na reslove koji nastaju rezanjem robe ili nekakvim ukrajanjem nekih komada, nema neugodnih iznenađenja ili eventualnih promjena cijena u posljednjem trenutku, kao što može da se desi kod nekih krovopokrivača. Postoji samo gotov, pedantan i brzo završen posao. Gornja strana naših krovnih panela ima odgovarajuću trapeznu profilaciju, koja poboljšava kako nosivost samog materijala, tako i estetski dojam dok je donja strana panela mikroprofilisana, odnosno, bojom i profilacijom najsličnija bijeloj lamperiji. Ponuda boja je zaista velika, a najpopularnije boje su tamno crvena, plava, braon i tamno zelena.

Krovne panele, pored drugih dobrih osobina, odlikuje i izuzetno velika nosivost. Tako se proračuni raspona sekundarnih nosača mjere u metrima, što olakšava i pojeftinjuje montažu i omogućava da se bez potrebe bilo kakve dodatne izolacije ili bilo kakvih drugih građevinskih radova osposobljava potpuno funkcionalan i trajan krov, kao i tavanski prostor koji je odmah spreman za skladištenje stvari ili boravak. To je topla okolina, lišena problema kondenzacije vlage, rđanja, lupkanja ili bilo kakvih sličnih pojava karakterističnih za neka druga rješenja.

Radno vrijeme